Tinerii din ASCOR Cluj, lupta pentru dreptul la viata, de Ziua Internationala a copilului

In ziua de 1 iunie, tinerii studenti ii vor sarbatori atat pe copiii ascoristilor, pe copii din intreaga lume, cat si pe cei nenascuti, care nu au fost doriti de parintii lor. In acest sens, la subsolul bisericutei din campusul universitar Hasdeu va avea loc vineri 31 mai, de la ora 19, o proiectie de film urmata de realizarea unei cruci din lumanari, pentru pomenirea milioanelor de copii avortati in ultimii 20 de ani, dupa cum a declarat pentru Radio Renasterea, Bogdan Dinca, presedintele Asociatiei Studentilor Crestin Ortodocsi, filiala Cluj-Napoca.

Programul dedicat zilei copilului va continua sambata, cu o serie de activitati interactive. Va avea loc spectacolul ”Copii au talent”, in cadrul caruia copiii bisericutei din Hasdeu vor recita poezii si vor interpreta melodii la diferite instrumente. Tot sambata va avea loc vernisarea expoziţiei de bisericuţe confecţionate de catre copii din diverse materiale precum lutul, lemnul si hartia.

De la ora 16:00, copii vor avea parte de un spectacol de teatru de papusi numit ”Aventurile lui PIC-POC”, realizat de tineri talentati ai bisericutei.

Manifestarile dedicate Zilei copilului, se vor finaliza duminica, 2 iunie, cand tinerii din ASCOR ii vor insoti in Parcul Mare pe copiii de la ”Liceul pentru Deficiente de Vedere”.

Sursa: radiorenasterea.ro

.

30 Mai 2013

Vizualizari: 664

Voteaza:

Tinerii din ASCOR Cluj, lupta pentru dreptul la viata, de Ziua Internationala a copilului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE