Trupul neinsufletit al Parintelui Dumitru Popescu a fost depus la capela Facultatii de Teologie Ortodoxa 'Justinian Patriarhul'

Trupul neinsufletit al Parintelui acad. prof. dr. Dumitru Popescu a fost depus astazi, 11 martie, la capela Facultatii de Teologie Ortodoxa „Justinian Patriarhul” a Universitatii din Bucuresti. In jurul orei 12.

00, cadrele didactice si studentii institutiei de invatamant teologic s-au adunat in biserica „Sfanta Ecaterina”, unde a fost adus trupul Parintelui Dumitru Popescu. Aici a fost savarsita o slujba de pomenire.

Parintele Dumitru Popescu, in varsta de 81 de ani, a trecut la Domnul in dimineata zilei de miercuri, 10 martie. Eminent dascal de teologie, membru de onoare al Academiei Romane si doctor honoris causa al mai multor Universitati, Parintele Dumitru Popescu a modelat sufletele a zeci de generatii de slujitori ai sfintelor altare si ai invatamantului teologic din tara noastra.

Toti cei care l-au cunoscut si apreciat ii vor putea aduce un ultim omagiu in paraclisul Facultatii de Teologie Ortodoxa „Justinian Patriarhul” din Bucuresti pana sambata, 13 martie, orele 12.00, cand se va oficia slujba de inmormantare.

Sursa:basilica.ro

.

11 Martie 2010

Vizualizari: 240

Voteaza:

Trupul neinsufletit al Parintelui Dumitru Popescu a fost depus la capela Facultatii de Teologie Ortodoxa 'Justinian Patriarhul' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE