Un bunic de imprumut, proiect lansat in cadrul Episcopiei Severinului si Strehaiei

Saptamana aceasta, in cadrul Eparhiei Severinului si Strehaiei, a fost lansat proiectul "Un bunic de imprumut", initiat de Asociatia Filantropia Severin, in colaborare cu Episcopia Severinului si Strehaiei, Consiliul Judetean al Persoanelor Varstnice Mehedinti si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Mehedinti.

Proiectul urmareste o buna relationare intre tineri si varstnici, prin descoperirea unor activitati recreative care sa-i uneasca, precum si reorientarea celor dintai spre ceea ce este bine si frumos.

Prima intalnire a avut loc luni 23 martie, in sala "Nestor Vornicescu", a Episcopiei Severinului si Strehaiei, cand s-a desfasurat prima etapa a concursului de table si sah, urmand ca sambata, 28 martie, beneficiarii proiectului sa mearga intr-o excursie la manastirile din judet.

Scopul proiectului este acela de a facilita intalnirile dintre cele doua generatii si a realiza o punte de legatura intre ele, conferindu-le sentimentul de dragoste fata de tineri si retrairea propriilor tinereti.
Proiectul se va incheia in luna mai a acestui an, cand va avea loc si premierea castigatorilor concursului de table si sah organizat in cadrul acestui proiect.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

27 Martie 2009

Vizualizari: 155

Voteaza:

Un bunic de imprumut, proiect lansat in cadrul Episcopiei Severinului si Strehaiei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE