Universitatea de vara a Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale

Mitropolia Ortodoxa Romana a Europei Occidentale si Meridionale organizeaza, luna aceasta in perioada 24 -28 august, Universitatea de vara pentru clericii si credinciosii din Protoieria Frantei.

Cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Mitropolit Iosif, Centrul de studii si rugaciune – Sfanta Cruce din orasul francez Dordogne, va fi din nou gazda a celei de a treia editii a Universitatii de vara a Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale, stagiu de formare pentru clericii si credinciosii din Protoieria Frantei.

Stagiul din luna august 2011 va furniza clericilor si credinciosilor celor mai angajati in Biserica, mai multe cunostinte despre sursele biblice a Sfintelor Taine si a vietii liturgice, si sa permita o impreuna gandire asupra importantei Sfintei Scripturi in viata Bisericii Ortodoxe si in viata crestina.

In fiecare zi, Helene Sejournet va propune un atelier de psalmodiere si memorare a fragmentelor semnificative din Evanghelie. De asemenea pe parcursul celor patru zile vor fi organizate diverse activitati si o gradinita pentru copii.Sursa: www.mitropolia.eu
 

.

04 August 2011

Vizualizari: 231

Voteaza:

Universitatea de vara a Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE