Vizita de lucru a Mitropolitului Clujului la obiectivele aflate in constructie in Arhiepiscopia Clujului

Mitropolitul Clujului a efectuat luni, 24 septembrie, o vizita de lucru la cateva din obiectivele ce se afla in constructie pe raza Arhiepiscopiei.

Inaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei a fost insotit de directorul general al Secretariatului de resort pentru Culte, Florin Frunza si de parintele arhidiacon Claudiu Grama, consilierul pe probleme de protocol al Arhiepiscopiei Clujului.

Printre obiectivele vizitate se numara: Campusul teologic universitar Nicolae Ivan, manastirea Sfanta Elisabeta, in incinta careia s-a construit atelierul de lumanari al Arhiepiscopiei, biserica Invierea Domnului din cartierul Zorilor, biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel si biserica Sfantul Ioan Gura de Aur, din cartierul Manastur, biserica Intrarea Domnului in Ierusalim din Floresti si Manastirea Mihai Voda din Turda.

Deasemenea s-a trecut pe langa santierul bisericii Sfantul Ioan Botezatorul din Turda.

In cadrul acestei vizite Mitropolitul Andrei si oaspetele Inaltpreasfintiei Sale s-au intalnit cu preotii parohi si in unele locuri chiar si cu proiectantii obiectivelor aflate in constructie.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

25 Septembrie 2012

Vizualizari: 305

Voteaza:

Vizita de lucru a Mitropolitului Clujului la obiectivele aflate in constructie in Arhiepiscopia Clujului 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

arhiepiscopia clujului

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE