'Zambet de copil' - eveniment organizat de Protopopiatul Urziceni

Cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte VINCENTIU, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, pe data de 01 iunie 2011, s-a desfasurat cea de a III-a editie a evenimentului organizat cu prilejul Zilei Internationale a Copilului si anume „Zambet de copil”.

Actiunea a fost organizata de Biroul de Asistenta Sociala al Protopopiatului Urziceni in colaborare cu domnul Constantin Sava – primarul Municipiului Urziceni.

Au participat 60 de copii de la grupurile de cateheza ale parohiilor arondate Protopopiatului Urziceni si anume: Catedrala Sfintii Imparati Constantin si Elena Urziceni, Sfantul Nicolae Urziceni, Adormirea Maicii Domnului Urziceni, Sfanta Treime Urziceni, Sfantu Gheorghe, Fierbintii de Jos, Maia Catargi si nu in ultimul rand grupul de cateheza „Muguri de lumina” al Protopopitului Urziceni.

Cei prezenti s-au bucurat de urmatorul program:
• piesa de teatru PINOCCHIO;
• clovn (diverse jocuri: funia, sacul, balonul etc.; baloane modelate);
• face-painting;
• bufet suedez.Inocenta si puritatea sarbatoritilor, care s-au bucurat pe deplin de aceasta zi dedicata lor, a rasplatit cum se cuvine efortul organizatorilor deoarece nimic nu-i mai frumos pe lumea aceasta decat rasul unui copil fericit. Si ce veselie si voie buna a prilejuit pentru toti copiii aceasta sarbatoare!

Protopopiatul Urziceni ureaza tuturor copiilor un sincer si calduros „La Multi Ani!” dorindu-le sa pastreze pentru totdeauna in suflet specificul copilariei.

Toma Adriana Mariana -  asistent social Protopopiatul Urziceni 

.

07 Iunie 2011

Vizualizari: 371

Voteaza:

'Zambet de copil' - eveniment organizat de Protopopiatul Urziceni 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE