Ziua portilor deschise la Seminarul teologic Ortodox din Alba Iulia

Vineri si sambata, 19-20 aprilie 2013, intre orele 8:00 - 18:00, va avea loc la Seminarul Teologic Ortodox "Sfantul Simion Stefan” din Alba Iulia, Ziua Portilor Deschise.

Incepand cu anul scolar 2012-2013, Seminarul Teologic isi desfasoara activitatea intr-o noua locatie, aflata pe Bulevardul Transilvaniei, nr 36A, zona Schit, langa Biserica mare, unde s-au finalizat lucrarile de constructie a noii cladiri a Seminarului. urmand derularea altor lucrari care vor intregi campusul scolar.

Cladirea noului sediu al Seminarului Teologic, realizata si dotata dupa standardele europene, numara 12 sali de clasa, 1 capela pentru programul de rugaciune, 6 laboratoare de specialitate: muzica, limba romana, limbi moderne, fizica, chimie, biologie, 1 biblioteca ce cuprinde peste 8000 de volume, un internat cu o capacitate de 250 locuri si o cantina cu o capacitate de 300 de locuri.

De asemenea si oferta educationala a scolii s-a largit generos, existand trei profiluri de liceu: Profilul Teologic cu specializarea teologie pastorala si Profilul Uman cu doua specializari, filologie si stiinte sociale, precum si clase de gimnaziu (V-VIII), la care se studiaza programa comuna tuturor unitatilor de invatamant.

Pe langa performante scolare si seriozitate, scoala noastra este recomandata de echilibrul moral oferit elevilor in duhul Bisericii.

Va asteptam cu dragoste frateasca pe 19-20 aprilie la Seminarul Teologic Ortodox!
 
Sursa: reintregirea.ro

16 Aprilie 2013

Vizualizari: 213

Voteaza:

Ziua portilor deschise la Seminarul teologic Ortodox din Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE