Campanie de ajutorare a copiilor saraci din Gorj


Timp de o saptamana, in centrul municipiului Targu Jiu a fost amplasat un cort unde cetatenii au putut dona haine, alimente si bani pentru copiii ale caror familii sunt foarte sarace, informeaza in numarul de astazi cotidianul Gazeta de Sud.

 

Campania de colectare de alimente, haine, incaltaminte, jucarii si bani pentru copiii din mediile defavorizate din judetul Gorj a reusit sa adune peste 80 de pachete si 15 milioane de lei vechi. Actiunea s-a desfasurat pe parcursul unei saptamani. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Gorj impreuna cu Asociatia „Vasiliada“, aflata sub patronajul Mitropoliei Olteniei, au fost initiatorii acestei campanii de ajutorare a copiilor saraci din judetul Gorj.

 

Cateva sute de persoane au venit si au donat atat bani, cat si haine s-au alimente pentru micutii aflati pe listele asistentilor sociali ai DGASPC Gorj.

Intr-una din zile a venit o batrana pensionara care a donat un milion de lei, doua plase de haine si perdele, cat si aparatura electrocasnica. „Ne-a impresionat gestul batranei, pentru ca si-a cerut scuze ca nu poate dona mai multi bani. Au venit multi batrani care au dat pentru copii din putinul lor“, a spus Iuliana Enulescu, asistent social in cadrul Asociatiei „Vasiliada”. Incepand de astazi, reprezentantii DGASPC Gorj si ai Asociatiei “Vasiliada” vor pleca in judet sa imparta pachetele adunate in timpul campaniei umanitare.

 

.

17 Aprilie 2006

Vizualizari: 2228

Voteaza:

Campanie de ajutorare a copiilor saraci din Gorj 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE