Concurs de eseuri organizat de Facultatea de Teologie din Craiova


Concurs de eseuri organizat de Facultatea de Teologie din Craiova

Facultatea de Teologie din Craiova organizeaza un concurs de eseuri pe tema "Teologia in actualitate. Ortodoxia in societatea occidentala". La concurs pot participa tineri cu varsta cuprinsa intre 18 - 25 ani, din tara si strainatate. Eseurile vor fi trimise in plic inchis, la sediul Facultatii de Teologie, str. A.

I. Cuza, nr. 13, 200565, Craiova, judetul Dolj, cu mentiunea pentru concursul "Teologia in actualitate. Ortodoxia in societatea occidentala".

Date tehnice referitoare la eseu: maxim 15 pagini, format A4, scris la 1,5 randuri, marginea din stanga 2,5 cm, restul marginilor 2 cm, titlul eseului - caractere Times New Roman de 14 pt. bold, centrat; numele si prenumele autorului - caractere Times New Roman de 12 pt. bold si italic, aliniat la doua randuri de titlu; textul eseului - caractere Times New Roman de 12 pt.

Termenul limita de trimitere a eseului este 31 octombrie 2008, data postei. Rezultatele concursului se vor anunta in termen de 30 de zile de la data primirii lucrarilor. Se va acorda un premiu unic in valoare de 1000 Euro.

Cocursul face parte din seria de manifestari organizate cu prilejul declararii anului 2008 ca Anul Sfintei Scripturi. Amintim ca in anul 2008 sunt sarbatorite doua date aniversare legate de Sfanta Scriptura, in anul 1508 s-a tiparit primul Liturghier pe teritoriul tarii noastre, iar in 1688 s-a tiparit prima editie integrala a Bibliei in limba romana.

 

.

06 Aprilie 2008

Vizualizari: 480

Voteaza:

Concurs de eseuri organizat de Facultatea de Teologie din Craiova 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE