Intalnire cu tinerii crestini ortodocsi din Targu Carbunesti


Intalnire cu tinerii crestini ortodocsi din Targu Carbunesti

 

Continua seria de intalniri cu tinerii crestini ortodocsi organizate de catre Biroul Catehetic si pentru Tineret al Arhiepiscopiei Craiovei. Dupa intalnirea cu tinerii din orasul Filiasi, judetul Dolj, organizata in urma cu o saptamana, sambata 9 februarie, a fost randul tinerilor din Targu Carbunesti, judetul Gorj sa se intalneasca cu parintele protopop Aurelian Dumitrescu de la protoieria Targu Carbunesti, cu alti preoti invitati de la parohii din zona si cu reprezentantii Arhiepiscopiei Craiovei, parintele Claudiu Porneala de la Biroul Catehetic si pentru Tineret al eparhiei si parintele Mihai Scorbura de la Manastirea Jitianu.

Intalnirea de sambata, desfasurata la sediul protoieriei din Targu Carbunesti, a reunit 51 de tineri implicati in activitatile grupurilor de tineri crestini ortodocsi care isi desfasoara activitatea la parohii din aceasta protoierie. Cu acest prilej a fost analizata posibilitea de a infiinta noi grupuri parohiale de tineret in protoieria Targu Carbunesti, cu scopul de a marturisi si de a promova credinta crestin ortodoxa in randul tinerilor si de a forma tanara generatie in spiritul convingerilor crestine.


Tinerii au vizionat, in cadrul acestei intruniri, filmul artistic "Plata in avans", film urmat de discutii pe marginea subiectului abordat in aceasta productie cinematografica.

 

.

11 Februarie 2008

Vizualizari: 587

Voteaza:

Intalnire cu tinerii crestini ortodocsi din Targu Carbunesti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE