Tabara duhovniceasca la Manastirea Oasa

 

In perioada 24-30 iulie 2006, la Manastirea Oasa (situata la sud de orasul Sebes, judetul Alba) se organizeaza o tabara duhovniceasca pentru tinerii elevi si studenti, la care va participa si parintele Teofil Paraian, duhovnicul manastirii Brancoveanu de la Sambata de Sus, aflam de pe site-ul reintregirea.ro.

 

Traditia acestor tabere duhovnicesti a inceput in urma cu 11 ani, la manastirea Posaga, unde se afla pe atunci obstea actualei manastiri Oasa.

 

De atunci, in fiecare vara, parintele Teofil Paraian a tinut cicluri de cuvantari pe perioada unei saptamani, parte din acestea fiind deja editate in cartile: - Ganduri bune pentru ganduri bune, Editura Banatului, 1997 (conferintele din 1995 si 1996) si - Ganduri senine, Editura ASAB, Bucuresti 2005 (cuprinde cuvintele rostite cu ocazia taberelor de rugaciune si de munca organizate la Manastirea Posaga in anii 1997, 1998 si 1999).

 

Parintele Teofil Paraian va fi prezent la Oasa in perioada 24-30 iulie 2006 unde va participa alaturi de obstea manastirii si tinerii prezenti in tabara la programul de rugaciune si va rosti zilnic cate doua cuvantari.

La aceste intruniri cei prezenti pot pune intrebari si-si pot lamuri diverse probleme duhovnicesti. 

.

13 Iulie 2006

Vizualizari: 3382

Voteaza:

Tabara duhovniceasca la Manastirea Oasa 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE