Tabere cu specific religios organizate la Tismana


Tabere cu specific religios organizate la Tismana

Fundatia "Cuvantul care zideste", in colaborare cu Centrul de consiliere si informare "Sfanta Ecaterina" de pe langa parohia Mantuleasa (Craiova), organizeaza in perioada 16 - 22 iunie, in tabara scolara de la Tismana, judetul Gorj, o tabara cu specific religios pentru copii de varsta scolara si tineri cu disabilitati. Participa 22 de elevi de la unitati scolare situate in cuprinsul Arhiepiscopiei Craiovei (judetele Dolj si Gorj) si 20 de tineri cu disabilitati aflati in grija Centrului "Sfanta Ecaterina". Beneficiind de dragostea si sprijinul unor donatori, Fundatia "Cuvantul care zideste" asigura integral cheltuielile pentru cei 20 de tineri cu disabilitati , precum si alte cheltuieli legate de organizarea unor activitati prevazute in programul taberei, cum ar fi vizitarea unor obiective turistice din zona, intalniri cu personalitati ale vietii bisericesti etc.

Programul taberi de la Tismana include, printre altele, conferinte sustinute de Maica Siluana Vlad, stareta Manastirii Jitianu si de parintele profesor Gheorghe Parva de la Seminarul Teologic din Craiova, efectuarea unui pelerinaj la Manastirea Lainici, participarea la slujbele religioase precum si alte activitati specifice unei tabere scolare.

De asemenea, tot in organizarea Fundatiei "Cuvantul care zideste", organizatie neguvernamentala aflata sub patronajul Mitropoliei Olteniei, in perioada 23 - 29 iunie a.

c., 70 de elevi de la unitati scolare de pe raza judetului Dolj vor fi prezenti in tabara scolara de la Tismana, unde vor petrece clipe de neuitat, intr-un peisaj de poveste, aureolat de stravechea ctitorie a Sfantului Nicodim, Sfanta Manastire Tismana.

.

19 Iunie 2008

Vizualizari: 624

Voteaza:

Tabere cu specific religios organizate la Tismana 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE