Zile de sarbatoare la Cumpana


Autoritatile locale au pregatit cetatenilor iesiri in natura cu ocazia sarbatorii Izvorul Tamaduirii si zilei de 1 Mai

 
Astazi, dis-de-dimineata, o suta de enoriasi din Cumpana au plecat in pelerinaj la Manastirea Dervent. Initiativa apartine Consiliului Local si Primariei comunei Cumpana, care s-au gandit sa le ofere localnicilor o bucurie cu ocazia sfintei sarbatori Izvorul Tamaduirii.

 
Excursionistii urmeaza ca in cursul zilei de astazi sa participe la slujba religioasa de la Manastirea Dervent si sa viziteze Pestera Sfantului Andrei.

          
Potrivit spuselor primarului comunei, Mariana Gaju, acest gest umanitar are drept scop oferirea unor clipe de neuitat locuitorilor din Cumpana si sarbatorirea, asa cum se cuvine, a acestei zile sfinte. „Dorim sa le oferim cetatenilor nostri bucurie si speranta in astfel de zile sfinte, sa le aratam ca suntem alaturi de ei si ca incercam sa le facem viata un pic mai frumoasa”, a mai adaugat edilul Cumpenei.

          
Totodata, cu prilejul sarbatoririi zilei de 1 Mai, administratia publica locala organizeaza o serbare campeneasca, atat pentru localnici, cat si pentru ceilalti invitati din localitatile limitrofe localitatii Cumpana.

          
Serbarea se va desfasura pe malul stang al Canalului Dunare – Marea Neagra, la Km 57, iar, pentru ca ziua sa fie mai deosebita, organizatorii au pregatit si un spectacol muzical-artistic, sustinut de ansamblurile folclorice „Romancuta” si „Mugurasii Dobrogei”, acompaniate de formatiile de muzica populara si usoara din comuna Cumpana.

          
La eveniment sunt invitati solisti consacrati precum Mariana Edulescu, Ion Amititeloaie si Gigi Luca. Pe durata intregii zile, agentii economici din comuna Cumpana vor pune la dispozitia participantilor preparate din carne la gratar, bauturi, dulciuri, bauturi racoritoare si produse specifice serbarilor campenesti.

 
Cristina ORAVET

.

27 Aprilie 2006

Vizualizari: 1440

Voteaza:

Zile de sarbatoare la Cumpana 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE