Asezamantul Vasiliada lanseaza un compact disc cu Sfanta Liturghie in limba rromani la manastirea Radu Voda


Asezamantul Vasiliada lanseaza un compact disc cu Sfanta Liturghie in limba rromani la manastirea Radu Voda

 

Marti, 23 decembrie 2008, orele 10.45, la manastirea Radu Voda din Bucuresti, Asezamantul Vasiliada al Arhiepiscopiei Bucurestilor va lansa un compact disc cu Sfanta Liturghie ortodoxa in limba rromani. Cu acest prilej, de la orele 9.00, va fi oficiata Sfanta Liturghie si o slujba de pomenire a rromilor victime ale Holocaustului. Raspunsurile liturgice vor fi date alternativ din cele doua strane in limbile romana si rromani.

 

C.D.- ul va fi oferit gratuit in toate comunitatile de rromi care vorbesc limba rromani.  

 

In aceeasi zi, de la orele 17.00, la teatrul Metropolis din Bucuresti, Asezamantul Vasiliada va lansa alte trei C.D.-uri cu povesti religioase pentru copii in lectura actritelor Tamara Buciuceanu, Alexandru Halic si Manuela Harabor.

 

Atat C.D.-ul cu Sfanta Liturghie in limba rromani, cat si cele cu povesti religioase pentru copii au aparut cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel si prin purtarea de grija a Preasfintitului Parinte Varsanufie, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor.

 

 

BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE

 

.

18 Decembrie 2008

Vizualizari: 464

Voteaza:

Asezamantul Vasiliada lanseaza un compact disc cu Sfanta Liturghie in limba rromani la manastirea Radu Voda 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE