In atentia trusturilor de presa - Comunicat de presa al Patriarhiei Romane

 

Patriarhia Romana a acordat Societatii Romane de Televiziune si Societatii Romane de Radiodifuziune dreptul  de a prelua in direct si exclusiv ceremonia de intronizare a Prea Fericitului Parinte Daniel ca Arhiepiscop al Bucurestilor, Mitropolit al Munteniei si Dobrogei, Loctiitor al tronului Cezareei Capadociei si Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane.

 

In aceste conditii, Televiziunea Romana si Societatea Romana de Radiodifuziune, ca posturi publice, si-au asumat responsabilitatea de a difuza catre orice post de televiziune si radio - liber de orice drepturi si in direct - semnal video si audio din Catedrala patriarhala, piata Catedralei patriarhale si Aula mare a Palatului Patriarhiei, unde se vor desfasura principalele momente ale ceremoniei de intronizare ale noului Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane, in ziua de duminica, 30 septembrie 2007, intre orele 9.30 - 14.00.

 

Vineri, 28 septembrie 2007, orele 11.

00, la Centrul de Presa al Patriarhiei Romane, are loc o conferinta de presa sustinuta de Inalt Prea Sfintitul Nifon, arhiepiscop  al Targovistei, Prea Sfintitii Vincentiu Ploiesteanul si Ciprian Campineanul, episcopi vicari patriarhali.

 

Acreditarile de presa pentru jurnalistii interesati de ceremonia de intronizare a noului Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane pot fi ridicate de la Biroul de Presa al Patriarhiei Romane vineri, 28 septembrie 2007, incepand cu orele 9.00. Mentionam de asemenea ca, duminca, 30 septembrie 2007, la Palatul Patriarhiei va functiona un Centru de Presa.

 

Duminica, 30 septembrie 2007, accesul credinciosilor la Catedrala patriarhala este permis dinspre Piata Unirii. Accesul invitatilor romani si straini, precum si a reprezentantilor mass-media, se va face din Strada 11 iunie, incepand cu orele 7.30. Amplasarea carelor de transmisiuni in direct pentru televiziunile interesate de transmiterea evenimentelor se va face sambata, 29 septembrie 2007, la locul stabilit de organizatori, pana  la orele 22.00 cel tarziu.

 

BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE                                             

 

 

 

 

.

27 Septembrie 2007

Vizualizari: 629

Voteaza:

In atentia trusturilor de presa - Comunicat de presa al Patriarhiei Romane 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE