Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa la Bucuresti

Pentru a spori bucuria clerului si credinciosilor de Sfintele Pasti, in seara zilei de sambata, 3 aprilie 2010, cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, o delegatie a Patriarhiei Romane condusa de Preasfintitul Parinte Episcop Varsanufie Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, va aduce cu un avion special Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim.

Lumina Sfanta va fi oferita la slujba de Inviere (orele 24.00) de catre Preafericitul Parinte Patriarh Daniel clerului si credinciosilor prezenti la Catedrala patriarhala.

Protoieriile din Arhiepiscopia Bucurestilor si alte Eparhii din cuprinsul Patriarhiei Romane sunt invitate sa trimita delegati la Aeroportul International Henri Coanda in seara zilei de 3 aprilie 2010, in jurul orelor 19.00, pentru a primi Lumina Sfanta de la Ierusalim si a o oferi preotilor si romanilor ortodocsi din alte regiuni ale tarii.


Evenimentul face parte din seria manifestarilor din 2010, proclamat de catre Sfantul Sinod ca Anul omagial al Crezului ortodox si al Autocefaliei romanesti.

BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE

.

11 Aprilie 2014

Vizualizari: 381

Voteaza:

Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa la Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • marian carandaPostat la 2010-03-31 21:16

    Puterea si cuvantul DOMNULUI trebuie sa lumineze tote casele romanilor de pretutindeni,sa-i faca mai buni si mai milostivi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE