Patriarhia Romana ne cere ajutorul pentru sinistrati

 

Impartasind suferinta semenilor nostri, indeosebi din partea de sud a Moldovei, afectati de ploile abundente si de revarsarile de apa, Patriarhia Romana adreseaza Inalt Prea Sfintitilor si Prea Sfintitilor de la eparhiile din intreaga tara rugamintea de a binecuvanta, la parohii si manastiri, organizarea de colecte in bani, alimente neperisabile si alte bunuri, cu scopul ajutorarii familiilor ramase fara cele necesare vietii.


Recomandam ca sumele colectate sa fie trimise in contul pentru opera sociala a Episcopiei Dunarii de Jos (Galati): BCR Galati RO 33 RNCB 014103 286409 0007 (lei) iar bunurile sa fie trimise in zonele calamitate prin intermediul Centrului eparhial al aceleasi episcopii (telefon: 0236-460.014 sau 0236-415.085, Sectorul Social), in cuprinsul careia se afla localitatile cele mai afectate de ploile abundente.


Sa avem nadejdea  ca Bunul si Milostivul Dumnezeu ne va ajuta sa depasim aceste clipe grele pentru multi dintre fratii nostri!


Din incredintarea si cu binecuvantarea Inalt Prea Sfintitului Daniel, Mitropolit al Moldovei si Bucovinei si Loctiitor de Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane.

.

06 Septembrie 2007

Vizualizari: 1274

Voteaza:

Patriarhia Romana ne cere ajutorul pentru sinistrati 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE