PF Parinte Daniel a revenit la Resedinta patriarhala din Bucuresti


PF Parinte Daniel a revenit la Resedinta patriarhala din Bucuresti

 

Revenit la Resedinta patriarhala in cursul serii de 22 aprilie 2008, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel a citit astazi, 23 aprilie a.c., Acatistul Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, ocrotitorul Paraclisului Resedintei patriarhale.

Intaistatatorul Bisericii Ortodoxe Romane va continua programul de recuperare la Resedinta patriarhala sub supravegherea echipei medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" si va participa la slujba de Inviere din noaptea Sfintelor Pasti.

 

Preafericitul Parinte Patriah Daniel multumeste lui Dumnezeu ca, desi incercat cu durere in Duminica Sfintei Cruci din Postul Sfintelor Pasti (30 martie 2008) printr-o fractura la glezna piciorului stang, a avut parte de bucurie  in inima pe toata durata tratamentului medical (30 martie - 22 aprilie 2008) in Spitalul Militar Central "Dr. Carol Davila" din Bucuresti. Acolo a cunoscut oameni minunati,  bine pregatiti profesional, foarte binevoitori si profund credinciosi, mai precis: capabili si amabili.

 

In mod deosebit, Patriarhul Romaniei multumeste Domnului General de brigada, medic Conf. Dr. Ioan Sarbu, Comandantul acestui spital modern, bine dotat si bine administrat, care i-a aratat o atentie permanenta si l-a impresionat prin stiinta sa medicala vasta si prin spiritualitatea sa profunda.

 

Totodata, Intaistatatorul Bisericii Ortodoxe Romane multumeste lui Dumnezeu si pentru ca a descoperit un chirurg de mare valoare, Domnul Adrian Barbilian, caruia ii este recunoscator pentru operatia reusita, pentru multa atentie aratata si pentru tot ceea ce face cu pasiune si bucurie.

 

De asemenea, Patriarhul Romaniei multumeste tuturor medicilor, asistentelor, infirmierelor si intregului personal care l-au ingrijit sau ajutat, mai ales ca, paralel cu tratamentul medical, a desfasurat o intensa activitate administrativa si editorial-teologica in folosul Bisericii.

 

Pentru tot ceea ce a primit ca ingrijire medicala si amabilitate, cu profunda recunostinta, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel multumeste celor ce l-au ajutat sa se simta ca un oaspete si un prieten, rugand pe Preamilostivul Dumnezeu sa binecuvinteze pe toti ostenitorii acestui spital si sa le daruiasca bucuria de-a simti ca prin mainile lor lucreaza adesea milostivirea lui Dumnezeu pentru cei bolnavi.

 

Cu multa pretuire, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel multumeste tuturor celor care in aceasta perioada s-au rugat milostivului Dumnezeu pentru sanatatea sa si reusita tratamentului medical care s-a desfasurat fara nici o complicatie.

 

In mod special, Patriarhul Romaniei multumeste acelor jurnalisti care au informat corect opinia publica in legatura cu evolutia postoperatorie si starea sa de sanatate, apreciind profesionalismul si demnitatea lor in abordarea acestui subiect, precum si sensibilitatea aratata in fata suferintei sale.

 

.

22 Aprilie 2008

Vizualizari: 337

Voteaza:

PF Parinte Daniel a revenit la Resedinta patriarhala din Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE