PF Parinte Patriarh Daniel l-a primit pe Ambasadorul Republicii Peru la Bucuresti


PF Parinte Patriarh Daniel l-a primit pe Ambasadorul Republicii Peru la Bucuresti

Ieri, 13 februarie 2008, Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, l-a primit la Resedinta Patriarhala pe Excelenta sa dl. Ambasador Elard Escala, Ambasadorul Republicii Peru la Bucuresti.

 

In timpul intrevederii, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel a subliniat importanta unei mai bune colaborari intre cele doua popoare, care desi geografic se afla la mare distanta, impartasesc in comun o mostenire culturala de origine latina.

 

Multumind pentru primire, Excelenta Sa a aratat interesul deosebit pe care il are pentru credinta ortodoxa, cultura si limba romana, declarandu-se impresionat de ospitalitatea si deschiderea romanilor, ceea ce l-a si determinat sa-si intemeieze o familie, prin casatoria cu o romanca din Iasi de confesiune crestin-ortodoxa.

 

In acelasi timp, Ambasadorul Republicii Peru a prezentat o serie de aspecte ale realitatilor sociale, economice si culturale din Peru, in special in ceea ce priveste atentia deosebita pe care autoritatile o acorda legaturilor cu cei peste 4 milioane de cetateni peruani stabiliti in intreaga lume, inclusiv in Romania, unde activeaza 34 de firme peruane.

 

.

14 Februarie 2008

Vizualizari: 588

Voteaza:

PF Parinte Patriarh Daniel l-a primit pe Ambasadorul Republicii Peru la Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE