PF Parinte Patriarh Daniel a primit vizita Decanului de la Institutul de Teologie Ortodoxa Saint-Serge

Luni, 27 aprilie 2009, orele 11:00, la Resedinta patriarhala din Bucuresti, Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, a primit vizita Pr. Prof. Nicolas Cernokrak, Decanul Institutului de Teologie Ortodoxa Saint-Serge si a D-lui Jeremie Ceausescu, profesor de origine romana in cadrul acestui institut de teologie ortodoxa din Paris.

In cadrul discutiilor purtate in spiritul unei traditionale cooperari teologice, delegatia Institutului de Teologie Ortodoxa Saint-Serge s-a aratat interesata de realitatile vietii spirituale ale Bisericii Ortodoxe Romane si de activitatile pastoral-misionare desfasurate de Patriarhia Romana, apreciind, in mod deosebit, trairea religioasa a celor pe care i-a intalnit in timpul pelerinajului desfasurat in tara noastra. Cu acest prilej, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel a subliniat necesitatea intaririi caracterului pastoral si misionar al activitatilor desfasurate de Biserica in general, principiu care sta la baza organizarii si functionarii Institutului de Teologie Ortodoxa Saint-Serge.

BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE

.

27 Aprilie 2009

Vizualizari: 194

Voteaza:

PF Parinte Patriarh Daniel a primit vizita Decanului de la Institutul de Teologie Ortodoxa Saint-Serge 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE