PF Patriarh Daniel va oferi, la Catedrala patriarhala, Lumina Sfanta adusa de la biserica Sfantului Mormant

In noaptea de 18/19 aprilie 2009, Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, va oficia Slujba Invierii Domnului de la orele 24.00, in pridvorul Resedintei patriarhale, inconjurat de soborul slujitorilor de la Catedrala patriarhala.

Anul acesta, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel va oferi clerului si credinciosilor, prezenti la Catedrala patriarhala, Lumina Sfanta adusa de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim (cu un avion special, in seara zilei de 18 aprilie 2009) de catre o delegatie a Patriarhiei Romane condusa de Preasfintitul Parinte Episcop Varsanufie Prahoveanul.

Este pentru prima oara cand Lumina Sfanta de la Ierusalim este adusa in Romania cu binecuvantarea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane.

Miile de credinciosi din Bucuresti si din tara, prezenti la Catedrala patriarhala in noaptea Sfintelor Pasti, vor avea posibilitatea sa urmareasca Slujba Invierii pe un ecran (6 x 4 m) amplasat intre altarul Catedralei patriarhale si clopotnita, in apropierea baldachinului de pe Dealul Patriarhiei.

BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE

.

11 Aprilie 2014

Vizualizari: 443

Voteaza:

PF Patriarh Daniel va oferi, la Catedrala patriarhala, Lumina Sfanta adusa de la biserica Sfantului Mormant 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE