Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, aniverseaza 58 de ani

In ziua de 22 iulie 2009, Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, implineste 58 de ani. Aflat la manastirea Sfanta Maria – Techirghiol, judetul Constanta, stavropighie patriarhala, la acest moment aniversar, de la orele 12.00, Patriarhul Romaniei va participa la slujba de Te Deum oficiata in biserica manastirii, ca multumire adusa lui Dumnezeu pentru binefacerile revarsate asupra Preafericirii Sale, Bisericii Ortodoxe Romane si poporului roman. Slujba de Te Deum va fi urmata de un scurt moment aniversar.

O rugaciune de multumire la aniversarea zilei de nastere a Intaistatatorului Bisericii Ortodoxe Romane va fi rostita in timpul Sfintei Liturghii oficiata la Catedrala Patriarhala din Bucuresti.

Mesajele de felicitare cu ocazia aniversarii zilei de nastere a Preafericitului Parinte Patriarh Daniel pot fi inmanate direct Parintelui consilier patriarhal Paisie Teodorescu in holul Resedintei Patriarhale din Bucuresti sau trimise la adresa de e-mail cabinet.patriarhal@patriarhia.ro, ori la numarul de fax 021.406.71.62.

Sarbatoarea oficiala a Preafericitului Parinte Patriarh Daniel este in ziua de 30 septembrie, data intronizarii Preafericirii Sale in demnitatea de Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane.

BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE

.

21 Iulie 2009

Vizualizari: 265

Voteaza:

Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, aniverseaza 58 de ani 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE