Program social - filantropic destinat familiilor defavorizate cu mai multi copii, desfasurat de Episcopia Aradului si Hunedoarei

Program social - filantropic destinat familiilor defavorizate cu mai multi copii, desfasurat de Episcopia Aradului si Hunedoarei

Cu binecuvantarea si purtarea de grija a Preasfintitului Timotei Seviciu, in Episcopia Aradului si Hunedoarei s-a desfasurat programul social - filantropic destinat familiilor defavorizate cu mai multi copii.

In cadrul Epahiei s-a distribuit un numar de 400 pachete constand in articole de imbracaminte, alimente, articole de igiena personala si dulciuri. Grija Preasfintitului Timotei s-a indreptat in mod unitar catre familii, venind in sprijinul lor cu alimentele de stricta necesitate, iar in ajutorul copiilor cu hainute, obiecte sanitare si bomboane de pom. Mentionam ca in Protopopiatul Petrosani beneficiarii acestui program au fost familiile si copiii minerilor decedati sau raniti in ultimul accident de la Exploatarea Miniera Petrila.

Nadajduim ca si actiunea de fata a Episcopiei, precum si cele ale parohiilor care s-au ingrijit de credinciosii lor si sub aceasta forma a slujirii semenilor in zilele pregatitoare marelui praznic al Nasterii Domnului a fost in masura sa aduca o raza de bucurie si mangaiere in vietile beneficiarilor, inscriindu-se pe linia slujirii samarinene a Chiriarhului, dovedind ca "Mos Craciun vine pentru toti copiii si pentru familiile lor".

Sectorul Social filantropic al Episcopiei Aradului si Hunedoarei

.

22 Decembrie 2008

Vizualizari: 575

Voteaza:

Program social - filantropic destinat familiilor defavorizate cu mai multi copii, desfasurat de Episcopia Aradului si Hunedoarei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE