Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane se reuneste in sedinta de lucru

In zilele de 6-7 iulie 2010, in Sala Sinodala din Resedinta patriarhala, sub presedintia Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, va avea loc sedinta de lucru a Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane.

In cadrul sedintei, Patriarhia Romana va propune membrilor Sfantului Sinod spre analiza in vederea aprobarii un proiect de program pastoral si social in vreme de criza economica. Programul prevede ajutorarea familiilor de varstnici cu pensii mici, a familiilor sarace cu multi copii, dar cu venituri mici, precum si a bolnavilor saraci si urmeaza sa se deruleze la nivel de parohie, manastire, protopopiat si centre eparhiale prin organizarea de noi cantine filantropice, colecte de alimente, imbracaminte, alte produse de stricta necesitate si bani.

Miercuri, 7 iulie 2010, ora 13.00, in Aula Magna „Teoctist Patriarhul” din Palatul Patriarhiei, in prezenta ierarhilor Sfantului Sinod si a altor invitati, va avea loc premierea castigatorilor concursului de proiectare pentru Catedrala Mantuirii Neamului, organizat de catre Patriarhia Romana.

Cu acest prilej, va fi lansat oficial site-ul www.catedralaneamului.ro, realizat de centrul de presa Basilica al Patriarhiei Romane in colaborare cu sectorul Monumente si Constructii bisericesti si cu sprijinul Serviciului IT ale Patriarhiei Romane.

Biroul de presa al Patriarhiei Romane
 

.

05 Iulie 2010

Vizualizari: 305

Voteaza:

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane se reuneste in sedinta de lucru 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE