Concertul de Colinde al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei

 

Concertul de colinde al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei se va desfasura la Iasi, la Centrul PROVIDENTA, in ziua de 16 decembrie a.c.

 

Duminica, 16 decembrie 2007, incepand cu orele 18.00, in prezenta Prea Fericitului Daniel - Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane si Loctiitor de Mitropolit al Moldovei si Bucovinei, va avea loc in Sala Stephanus Magnus a Centrului de Conferinte PROVIDENTA din Str. Nicolina 115 bis din Iasi Concertul de colinde al Mitropoliei.



Concertul este organizat de Mitropolia Moldovei si Bucovinei. Concertul va fi sustinut in Sala Stephanus Magnus  a Centrului de Conferinte PROVIDENTA care are o capacitate de 1.400 de locuri pe scaune si ofera posibilitatea ca cei care doresc sa participe la acest concert sa-l poata urmari la standardele unei sali de concert.

Concertul de colinde al Mitropoliei se va bucura anul acesta de prezenta unui invitat special, cantautorul Ducu Bertzi, care va sustine un recital de 40 min.

Concertul va fi sustinut de 150 de colindatori, membri ai urmatoarelor formatii corale:
- Corul Altarul al Catedralei Mitropolitane, condus de Arhim. Dosoftei Scheul;
- Corul Theologus al Facultatii de Teologie Ortodoxa "Dumitru Staniloae" din Iasi, dirijor Pr. lect. dr. Alexandrel Barnea;
- Corul Sanctus al Catedralei Mitropolitane, dirijor Drd. Mirel Nichita;
- Corul Apostolii al Protopopiatelor Iasi I si Iasi II, dirijor Pr. Mircea Stoleriu.

 

.

15 Decembrie 2007

Vizualizari: 898

Voteaza:

Concertul de Colinde al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE