Preafericitul Parinte Patriarh Daniel a inaugurat prima clinica socio-medicala a Bisericii Ortodoxe Romane

Prima clinica socio-medicala a Bisericii Ortodoxe Romane a fost inaugurata sambata, 16 mai 2009, de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel. Centrul socio-medical se afla in curtea bisericii „Sfantul Spiridon” Vechi din Piata Natiunile Unite. Aici vor beneficia de consultatii medicale atat persoanele asigurate, cat si cele fara asigurare medicala.

In cuvantul de invatatura, Intaistatatorul Bisericii Ortodoxe Romane a aratat rolul rugaciunii in viata medicilor si a bolnavilor. Preafericirea Sa a acordat Parintelui Ioan Iordache, parohul bisericii „Sfantul Spiridon” Vechi si vicar administrativ al Arhiepiscopiei Bucurestilor, noua cruce patriarhala, ca semn de pretuire si rod al ostenelilor.

Cu acest prilej, Parintele Ioan Iordache a multumit tuturor celor care l-au sustinut si sprijinit in realizarea acestui proiect.

Centrul va asigura servicii de ingrijire medicala completa si de cea mai buna calitate, dupa cum a mentionat Irina Stamate, managerul centrului socio-medical inaugurat.

Sursa: Radio TRINITAS

.

18 Mai 2009

Vizualizari: 242

Voteaza:

Preafericitul Parinte Patriarh Daniel a inaugurat prima clinica socio-medicala a Bisericii Ortodoxe Romane 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE