Banchet de hram la Biserica romaneasca Sfanta Treime din Los Angeles


Biserica Ortodoxa Romana Sf.Treime din Los Angeles isi va sarbatori hramul duminica, 11 iunie, alaturi de romanii din comunitate.

Imediat dupa Sfanta Liturghie de Rusalii, cei prezenti la slujba vor putea lua parte la banchetul oferit de parohie, ce va incepe de la ora 13.00. Organizatorii vor oferi celor prezenti un meniu „ca la mama acasa”, cu preparate culinate traditionale, din care nu vor lipsi tocanita de miel si de porc cu mamaliguta, aperitivele, prajiturile si cafeaua.

Dupa masa Banchetul va continua cu un program cultural ce va oferi celor prezenti muzica populara si usoara cu renumitul George Rotaru, un recunoscut cantaret de muzica populara romaneasca si de muzica internationala. Programul va oferi romanilor din Los Angeles si dans, o tombola cu obiecte pretioase, dar si multe surprize.

Pretul de intrare este de 25 de dolari pentru adulti si 10 dolari pentru tinerii pana in 18 ani, in timp ce copii sub 10 ani beneficiaza de intrare gratuita. Dupa Sfanta Liturghie (inaintea banchetului) se vor face fotografiile pentru Calendarul SOLIA 2007. 

Los Angeles, SUA/Romanian Global News   

.

30 Mai 2006

Vizualizari: 1425

Voteaza:

Banchet de hram la Biserica romaneasca Sfanta Treime din Los Angeles 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE