Biserica Sf. Andrei din Mississauga are nevoie de sprijin financiar


Biserica ortodoxa romana „Sfantul Apostol Andrei” din localitatea canadiana Mississauga face apel la toti romanii din zona, dar si din imprejurimi, sa ii intinda o mana de ajutor pentru a reusi sa finalizeze lucrarile de pictura incepute anul trecut.

Lucrarile au debutat datorita donatiilor unor oameni inimosi si a preotului Gheorghe Tiu, pictorii care se ocupa de aceasta misiune fiind veniti din Romania. Deoarece acestora le vor expira in curand vizele, artistii sunt nevoiti sa se intoarca in luna iunie in tara, iar timpul ramas pana la finalizarea picturilor este foarte scurt, informeaza Alianta Romanilor Canadieni. Totodata, din nefericire, suma de bani pentru achitarea lucrarilor nu s-a strans in totalitate si de aceea parohia face apel la toti romanii inimosi sa incerce sa contribuie pe cat posibil la ducerea la bun sfarsit a actiunii de pictare a lacasului de cult. Donatiile pentru picturi se pot face direct la Biserica Ortodoxa Romana Sfantul Apostol Andrei, 4030 Dixie Rd.

Mississauga, Tel:905-282-9481; Fax:905-282-0807; e-mail: bisericasfapandrei@gmail.ca.

Actualul sediu al bisericii "Sf.Apostol Andrei" din Mississauga a fost sediul original al bisericii  "Primitive Methodist" (1874), in anul 1925 a devenit "Burnhamthorpe United Church", apoi localul a fost  vandut dupa cativa ani comunitatii grecesti, ca „St. Elias Greek Orthodox Church". In anul 1999 a fost cumparat de comunitatea romana din Mississauga si Brampton, fiind transformat biserica ortodoxa romana „Sfantul Apostol Andrei”.
 
Mississauga, Canada/Romanian Global News    

.

10 Mai 2006

Vizualizari: 2476

Voteaza:

Biserica Sf. Andrei din Mississauga are nevoie de sprijin financiar 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE