Intalnire a Asociatiei Tinerilor Ortodocsi Romani din Germania

Asociatia Tinerilor Ortodocsi Romani din Germania se va intalni in perioada 13-15 noiembrie la Nurnberg, la sediul Mitropoliei romanesti aflata in acest oras german, transmite Romanian Global News, care citeaza Mitropolia Ortodoxa Romana a Germaniei, Europei Centrale si de Nord.

Cei care doresc sa se isncrie la acest eveniment sunt rugati sa se inscrie la adresa atorg@mitropolia-ro.de.

Programul intalnirii: vineri, 13 noiembrie, de la ora 16:30, va avea loc o intrunire a Consiliului de conducere ATORG (se va continua dupa conferinta), de la ora 16:30 se va oficia Taina Sf. Maslu, iar de la ora 18:00 se va derula o conferinta cu actorul si regizorul Dan Puric, pentru credinciosii din Nürnberg.

Vor putea participa si membrii ATORG sositi deja.

Sambata, 14 noiembrie, de la ora 08:00 se va oficia Sf. Liturghie, iar de la ora 10:30 va avea loc o Runda ATORG, in care se vor face prezentarile, propuneri proiecte, chestiuni de logistica interna a unei filii, cai de comunicare, legaturi, contacte si manifestari impreuna cu ASCOR.

De la ora 15:30 publicul mai poate asisita la o alta conferinta cu Dan Puric, pe tema „Despre omul frumos". Ziua se va incheia de la ora 18:00 cu Privegherea de sambata seara.

Ultima zi a manifestarilor, duminica, 15 noiembrie, va debuta de la ora 09:30 cu Sf. Liturghie arhiereasca, urmata de la ora 12:00 de un dialog cu Dan Puric, iar de la ora 13:30 de un pranz.

Plecarea participantilor se va face in jurul orei 14:30.

Sursa: rgnpress.ro

.

30 Octombrie 2009

Vizualizari: 423

Voteaza:

Intalnire a Asociatiei Tinerilor Ortodocsi Romani din Germania 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE