Origini romanesti - o noua publicatie pentru romanii din lume


Inca o publicatie dedicata diasporei romanesti a vazut lumina tiparului luna aceasta. „Origini Romanesti”, editata la Madrid intr-un tiraj de 75.000 de exemplare, este dedicata exclusiv comunitatii romanesti din Spania.

Cea mai recenta publicatie a romanilor de pretutindeni va aparea in fiecare luna in 48 de pagini full-color si va incerca sa satisfaca toate necesitatile de informare si divertisment ale romanilor aflati pe teritoriul iberic.

Pe coperta primului numar apare fotografia lui Mihai Traistariu, reprezentantul Romaniei la Eurovizion, care beneficiaza si de o ampla prezentare in primele pagini ale revistei.

Cititorii revistei Origini romanesti au posibilitatea de a participa la o tragere la sorti prin care pot castiga 8 bilete de avion dus - intors pe ruta Spania - Romania. Rubricile revistei cuprind informatii de actualitate despre: imigratie, muzica, literatura, umor, petrecerea timpului liber, sport, turism, consultanta finaciara si juridica, tehnologie, video-jocuri, masini, povestiri pentru copii, sfaturi practice pentru femei, locuri de munca, etc.

La conducerea echipei redactionale formata din 14 persoane (toate de origine romana) se afla Gelu Vlasin in calitate de director si Cornel Drinovan in calitate de redactor sef. Revista Origini romanesti beneficiaza de suportul logistic al grupului de presa Copernal Publishing si de suportul financiar al celor mai importante institutii financiare spaniole.

Romanian Global News ureaza mult succes in activitate colegilor de la „Origini Romanesti” si spera ca acesta sa fie numai inceputul unei mai bune mediatizari a activitatilor romanilor din Spania.
 
Bucuresti, Madrid, Spania/Romanian Global News

.

17 Aprilie 2006

Vizualizari: 1269

Voteaza:

Origini romanesti - o noua publicatie pentru romanii din lume 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE