Ziua de 9 mai, sarbatorita de MApN in intreaga tara


Localitatile unde sunt dislocate unitati militare, mari unitati si institutii militare de invatamant ale Ministerului Apararii Nationale vor derula marti, 9 mai, ceremonialuri militare dedicate Zilei Independentei de Stat a Romaniei si Zilei Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite in cel de-al doilea Razboi Mondial.

Manifestarile comemorative din Bucuresti vor avea loc la Mormantul Ostasului Necunoscut, din Parcul Carol, incepand cu ora 10:00, si la Monumentul Eroilor din al doilea Razboi Mondial, din fata Universitatii Nationale de Aparare „Carol I”, de la ora 12:00, se arata intr-un comunicat de presa emis de MApN.

Din seria de manifesatri tematice face parte si un ceremonial militar desfasurat La Muzeul Militar National, incepand cu ora 13.00, dupa regulamentul anului 1876, si vernisajul expozitiei „Carol I si Armata Romana”, in cadrul careia vor fi prezentate arme, uniforme, decoratii si efecte militare care au apartinut familiei regale. Cu acelasi prilej se va lansa un set de cartele telefonice de colectie.

 Bucuresti, Romania/Romanian Global News    

.

08 Mai 2006

Vizualizari: 1501

Voteaza:

Ziua de 9 mai, sarbatorita de MApN in intreaga tara 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE