Manastirile si Castelul Peles, in topul destinatiilor de concediu


Alti sefi, alte concedii. Oricum, este clar ca in aceasta perioada angajatii se bucura si ei de concediile sefilor: mai-marii pleaca in concediu, iar cand se intorc sunt relaxati si binedispusi.

 

Petru Truta este inspector sef adjunct in cadrul Inspectoratul Judetean in Constructii Mures. Marturiseste ca "anul acesta nu am fost nici o zi in concediu". Se consoleaza insa cu weekendurile in care calatoreste de fiecare data pentru a descoperi frumusetile Romaniei.

"Imi place sa aleg din fiecare loc ce este mai frumos, fie ca este vorba de mare sau munte. Imi place salbaticia, dar si civilizatia, dar in schimb nu imi place mizeria si zgomotul", povesteste Petru Truta. Acesta marturiseste ca cel mai frumos mini-concediul a fost weekendul trecut, cind a vizitat Muzeul de chilimbar din localitatea Colti, Pestera Alunis si vulcanii norosi.

Ioan Oprisor, directorul executiv adjunct al Compartimentului de Asistenta Sociala din cadrul Directiei pentru Dialog, Familie si Solidaritate Sociala Mures, a avut in acest an primul concediu adevarat de dupa 1990. "Am fost plecat la mare cu un bilet primit prin sindicat. Acest concediu a venit la fix pentru ca simteam nevoia de relaxare. Primele doua nopti le-am dormit, iar la sase dimineata plecam pe plaja. Am facut si o mica excursie la Manastirea de la Sambata de Sus si la Castelul Peles, locuri de unde am ramas cu o amintire de neuitat", ne-a spus Ioan Oprisor. Acesta a povestit ca cele mai frumoase concedii le-a avut inainte de nouazeci, cand mergea la mare si la munte cu un grup mare de prieteni. "Cea mai frumoasa calatorie a fost la manastirile din Moldova", a incheiat Oprisor. (V.S)

 

.

09 August 2006

Vizualizari: 1344

Voteaza:

Manastirile si Castelul Peles, in topul destinatiilor de concediu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE