Biserica Sfantul Spiridon - Vechi din Capitala va gazdui timp de patru zile moastele ocrotitorului sau spiritual


Biserica "Sfantul Spiridon" - Vechi din Capitala va gazdui timp de patru zile moastele ocrotitorului sau spiritual

Maine, 11 decembrie a.c., la ora 17:00 va avea loc la Biserica "Sfantul Spiridon" - Vechi din Bucuresti o procesiune prin care se va aseza in baldachinul special amenajat din interiorul bisericii racla cu cinstitele moaste ale Sfantului Ierarh Spiridon. Particele din moastele Sfantului vor fi aduse de la Catedrala "Sfantul Spiridon" - Nou din Bucuresti, in cadrul slujbei Privegherii, oficiate de catre Preasfintitul Ciprian Campineanul, Episcop-Vicar Patriarhal, cu prilejul hramului bisericii.

Timp de patru zile, credinciosii se vor putea inchina la racla cu moastele Sfantului Spiridon, alaturi de papucii Sfantului Ierarh, care au fost adusi de la o manastire din Insula Corfu, Grecia.

"Dupa 15 ani de asteptare si rugaciune, ni se implineste bucuria duhovniceasca de a primi in dar moastele Sfantului Ierarh Spiridon. Prezenta Sfantului Spiridon in mijlocul nostru, prin sfintele sale moaste, reprezinta efectiv sursa bogatiei harului si a darurilor care implinesc si desavarsesc neputinta noastra. Atunci cand suntem obositi, plecam genunchii si ne inchinam icoanei facatoare de minuni a Sfantului si, sarutandu-i moastele, Dumnezeu ne da putere sa trecem peste toate", ne-a declarat parintele paroh Ioan Iordache, vicar administrativ al Arhiepiscopiei Bucurestilor.

.

09 Decembrie 2008

Vizualizari: 889

Voteaza:

Biserica Sfantul Spiridon - Vechi din Capitala va gazdui timp de patru zile moastele ocrotitorului sau spiritual 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE