Cazare gratuita pentru pelerinii veniti la hramul Cuvioasei Parascheva


Cazare gratuita pentru pelerinii veniti la hramul Cuvioasei Parascheva

Centrul de Pelerinaj "Sfanta Parascheva" al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, in parteneriat cu Protopopiatele Iasi I si II, vin in sprijinul pelerinilor de hramul Cuvioasei Parascheva. Pelerinii care vor veni la Iasi in aceste zile si vor dori sa se cazeze trebuie sa mearga mai intai la Centrul de Pelerinaj "Sfanta Parascheva" din curtea Mitropoliei, iar mai apoi vor fi directionati catre parohiile iesene. Mai mult decat atat, pe langa oferirea unui loc de cazare, pelerinii pot primi si o masa pe zi. Parohiile din cele doua protopopiate din Iasi au trimis tabele cu familiile sau bisericile care pot sa-i cazeze pe pelerini de hramul Cuvioasei Parascheva. "Noi am trimis un tabel cu adresele oamenilor care ofera cazare.

Centrul de Pelerinaj le centralizeaza si ii trimit pe oameni la adresele respective. Ca in fiecare an, oamenii vor fi indrumati de acolo de voluntari, dupa care vor fi cazati", a declarat parintele Constantin Andrei, protoiereu al Protopopiatului Iasi I.

In Protopopiatul Iasi I, cinci parohii ii vor primi pe pelerinii care vor sa fie cazati de hramul Sfintei Parascheva: parohia "Sfanta Treime" - Canta, parohiile "Sfantul Apostol Toma" si "Sfantul Nectarie" din cartierul Alexandru cel Bun, parohiile "Adormirea Maicii Domnului" si "Sfintii Imparati Constantin si Elena" din cartierul Galata.

Parohiile din Protopopiatul Iasi II care ii vor caza pe pelerini sunt: "Sfintii Voievozi" - Rosca de pe strada Eternitatii, "Sfantul Vasile" din Tatarasi, "Sfantul Ioan cel Nou" - Nicorita, "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" - Moara de Vant, "Sfantul Lazar", "Sfantul Andrei", "Sfanta Mahrama a Mantuitorului" din cartierul Cantemir, "Pogorarea Duhului Sfant" - Bucium, "Sfantul Nicolae" - Ciurchi. (C. CIOFU)

.

09 Octombrie 2008

Vizualizari: 615

Voteaza:

Cazare gratuita pentru pelerinii veniti la hramul Cuvioasei Parascheva 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE