Florin Zamfirescu a trecut la Domnul

Centrul de presa BASILICA al Patriarhiei Romane anunta cu durere decesul apreciatului slujitor al presei, FLORIN ZAMFIRESCU, membru fondator si director al primului cotidian crestin din Romania, Ziarul Lumina, aparut la Iasi in anul 2005, cu binecuvantarea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei.

Regretatul FLORIN ZAMFIRESCU va ramane in memoria tuturor celor care l-au cunoscut si apreciat pentru profesionalismul, activitatea neobosita si generozitatea de a-si impartasi vasta experienta gazetareasca in formarea si conturarea profilului unic al cotidianului Ziarul Lumina in peisajul mediatic romanesc.

Indemnul adresat tinerilor sai colegi de a transmite cititorilor cu claritate si echilibru mesajul crestin, ca si sfaturile oferite de profesionistul desavarsit FLORIN ZAMFIRESCU tuturor pentru initierea in tainele gazetariei de calitate, au facut din redactia Ziarului Lumina o admirabila scoala de jurnalism crestin din Romania.

Centrul de presa BASILICA al Patriarhiei Romane, Administratia Patriarhala si cititorii ziarului transmit familiei indurerate sincere condoleante, rugand pe Dumnezeu sa odihneasca sufletul lui in ceata alesilor Sai slujitori ai credintei ortodoxe prin cuvantul ziditor de suflete si calauzitor catre Inviere.

Vesnica sa-i fie pomenirea!

Slujba inmormantarii va avea loc sambata, 30 ianuarie, de sarbatoarea Sfintilor Trei Ierarhi, in jurul orei 13, la Biserica “Sfantul Nicolae” Copou din Iasi, ctitorie a lui Nicole Iorga. Trupul neinsufletit va fi inhumat la Cimitirul “Bunavestire”, iar parastasul se va desfasura la Centrul “Providenta” al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei.

Sursa: basilica.ro
 

29 Ianuarie 2010

Vizualizari: 1454

Voteaza:

Florin Zamfirescu a trecut la Domnul 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE