Arhiepiscopul anglican de Canterbury loveste din nou: Relatiile homosexuale sunt normale si reflecta dragostea de Dumnezeu


Arhiepiscopul anglican de Canterbury loveste din nou: Relatiile homosexuale sunt normale si reflecta dragostea de Dumnezeu

A zapacit total biserica anglicana in privinta acceptarii femeilor-preot si a sustinut cu tarie ca "sharia" (legea islamica) trebuie aplicata in Marea Britanie. Nu este vorba despre un politician sau un asa-zis aparator al libertatilor "fundamentale". Ci, chiar despre arhiepiscopul anglican de Canterbury care, mai nou, dupa analize indelungate, in timpul celor douazeci de ani de activitate, sustine ca relatiile homosexuale sunt normale si reflecta dragostea de Dumnezeu.

Potrivit The Times, in niste scrisori care dateaza de acum opt ani, Rowan Williams, actual arhiepiscop de Canterbury, sustinea ca relatiile dintre homosexuali ar putea reflecta dragostea lui Dumnezeu. Mai mult chiar, controversatul personaj crede ca pasajele din Sfanta Evanghelie nu critica homosexualitatea, ci doar tendinta heterosexualilor de a intretine relatii de acest gen, din dorinta de varietate.

De asemenea, intr-un eseu publicat in 1989, Rowan Williams afirma ca acceptarea contraceptiei de catre Biserica reprezinta, de fapt, acceptarea sexului nonprocreativ. In consecinta, spune Williams, se da unda verde sexului intre aceleasi persoane.

Z.O.

 

.

07 August 2008

Vizualizari: 632

Voteaza:

Arhiepiscopul anglican de Canterbury loveste din nou: Relatiile homosexuale sunt normale si reflecta dragostea de Dumnezeu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE