Aperitive

Retete de post - cele mai gustoase aperitive. Recomandam cu drag aceste aperitive in posturi.

  • Bruschete cu ciuperci Bruschete cu ciuperci

    Bruschete cu ciuperci - Feliile de paine dupa ce au fost prajite in cuptor, se ung cu ulei de masline si usturoi. Ciupercile se prajesc intr-o tigaie...

  • Chiftele cu dovlecei Chiftele cu dovlecei

    Chiftele cu dovlecei - 3 dovleci de marime medie, 6 linguri de faina, pesmet, 2 catei de usturoi, sare, piper, ulei, patrunjel verde. Curatam de...

  • Bruschete cu rosii Bruschete cu rosii

    Bruschete cu rosii - Taiem rosiile in cubulete si le amestecam cu doua linguri de ulei de masline, busuioc si sare. Curatam cateii de usturoi, ii...

  • Chiftele din varza si cartofi Chiftele din varza si cartofi

    Chiftele din varza si cartofi - ingrediente: 1 varza mica, 2 cartofi, 4 linguri de faina, usturoi, sare, piper, ulei, o legatura de marar. Tocam...

  • Ceapa umpluta cu orez Ceapa umpluta cu orez

    Ceapa umpluta cu orez - se curata cepele si se scobeste miezul care va fi tocat marunt si prajit in ulei. Dupa ce se inmoie ceapa, se adauga orezul...

  • Chiftele din fasole Chiftele din fasole

    Chiftele din fasole - ingrediente: 300 g fasole alba uscata, 1 chifla muiata in apa, faina sau pesmet, ulei, sare, patrunjel tocat, pastarnac, morcov...

  • Snitel din soia cu mustar Snitel din soia cu mustar

    Snitel din soia cu mustar - Ingrediente: 2 pungi snitel de soia; o ceapa; 2 catei de usturoi; piper, boia, mustar dulce, faina, pesmet; sare, piper...

  • Ardei gras cu sos de rosii Ardei gras cu sos de rosii

    Ardei gras cu sos de rosii - 1 kg ardei, 1,5 kg rosii, 3 cepe mari, ulei, sare, faina

  • Pateu de linte Pateu de linte

    250 gr linte, 2 cepe, 1 morcov, 2 cartofi. 4-5 catei de usturoi, 100 g ulei, sare, cimbru, maghiran, 1 ligura pasta tomate

  • Ciuperci la cuptor Ciuperci la cuptor

    Ciuperci mijlocii ( in functie de cate portii dorim sa facem, socotind de regula 3 - 4 ciuperci de persoana ), putina margarina, sare si piper dupa...

  • Fasole batuta Fasole batuta

    500 g fasole alba boabe, 2 cepe nu prea mari, 1 morcov, 50 g ulei, 1-2 catei de usturoi si sare dupa gust si regim. Alegem fasolea, eliminand...

  • Rosii umplute cu vinete Rosii umplute cu vinete

    Rosii proaspete, sanatoase, potrivite si frumoase, salata de vinete. Nunarul rosiilor este in functie de nunarul de portii pe care vrem sa le servim...

Pagina 2 din 2
Aboneaza-te la newsletter Retete de post

Recomandari - Supa de ceapa

  • Supa de ceapa

    Ceapa se caleste in ulei, la foc mic. Cand s-a rumenit, se adauga faina si se amesteca...

Calendar Ortodox