Cartofi taranesti

Cartofi taranesti Mareste imaginea.

Ingrediente: 10 cartofi, 3 catei de usturoi, 2 ceapa, 1 ceasca ulei, 1 cana apa, piper, sare

Mod de preparare: Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit. Cartofii se curata, se spala, se taie si se adauga peste ceapa calita. Se amesteca usor, apoi se adauga apa si se acopera cu un capac pana se innabuse. Cateii de usturoi se sfarama si se adauga peste cartofi. Se adauga sare, piper si se lasa la fiert acoperit, pana sunt gata.

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 41437

Voteaza:

5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post
    • Salata de primavara Salata de primavara

      2 salate verzi, 2-3 gulii, 3 castraveti, 1 legatura ridichi, 1 ceapa, ulei...

    • Supa de rosii Supa de rosii

      1kg de rosii (sau o cutie de bulion), o ceapa, un ardei, zahar, o legatura...

    • Salata de conopida Salata de conopida

      Se spala bine conopida, se pune la fiert in apa cu sare. Se scurge si se lasa...

    • Orez cu sofran Orez cu sofran

      Orezul cu sofran este savuros daca este pregatit dupa urmatoarea reteta. Merita...

    • Conopida cu ciuperci Conopida cu ciuperci

      Conopida cu ciuperci - o reteta foarte potrivita pentru vremea postului...

    • Fasole batuta Fasole batuta

      Boabele de fasole sunt o importanta sursa de proteine si fibre si ajuta la...