Chiftele de post

Chiftele de post Mareste imaginea.

1 cutie ciuperci, 2 cartofi potriviti, 2 linguri orez, 2 cepe mici, boia, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei pentru prajit, 3 linguri faina.

Cartofii se curata si se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul. Ceapa tocata se caleste putin. Cartofii fierti se scurg, se paseaza si se amesteca cu orezul fiert, ceapa calita, patrunjelul tocat si ciupercile date prin masina de tocat.

Se pune boia, sare si piper. Din compozitia rezultata se fac chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se servesc calde.

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 30007

Voteaza:

Chiftele de post 5.00 / 5 din 1 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • daniel badulescuPostat la 2010-06-15 01:35

    minunat

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post
    • Chiftele de rosii Chiftele de rosii

      Chiftele de rosii - un aperitiv delicios si usor de preparat. Serveste-i pe cei...

    • Chiftele din fasole Chiftele din fasole

      Chiftele din fasole - ingrediente: 300 g fasole alba uscata, 1 chifla muiata in...

    • Orez cu sofran Orez cu sofran

      Orezul cu sofran este savuros daca este pregatit dupa urmatoarea reteta. Merita...

    • Conopida cu ciuperci Conopida cu ciuperci

      Conopida cu ciuperci - o reteta foarte potrivita pentru vremea postului...

    • Fasole batuta Fasole batuta

      Boabele de fasole sunt o importanta sursa de proteine si fibre si ajuta la...