Chiftele de post

Chiftele de post Mareste imaginea.

1 cutie ciuperci, 2 cartofi potriviti, 2 linguri orez, 2 cepe mici, boia, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei pentru prajit, 3 linguri faina.

Cartofii se curata si se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul. Ceapa tocata se caleste putin. Cartofii fierti se scurg, se paseaza si se amesteca cu orezul fiert, ceapa calita, patrunjelul tocat si ciupercile date prin masina de tocat.

Se pune boia, sare si piper. Din compozitia rezultata se fac chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se servesc calde.

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 33952

Voteaza:

Chiftele de post 5.00 / 5 din 3 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • daniel badulescuPostat la 2010-06-15 08:35

    minunat

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post