Ciuperci la cuptor

Ciuperci la cuptor Mareste imaginea.

Compozitie: 6 ciuperci mari (pt.2 persoane), un ardei capia, o legatura marar, 1 lg delikat, margarina, 2 lg ulei
 
Realizare:
1. se curata ciupercile, se spala si se aseaza in tava;
2. se pune putina margarina in fiecare palarie;
3. se pune apa in tava pana la jumatatea palariilor, eventual si 2 lg ulei;
4.

se toaca marunt piciorusele ciupercilor, ardeiul capia si mararul;
5. se amesteca tocatura cu delikat si piper (dupa gust) si zeama de la jumatate de lamaie;
6. se umplu palariile cu amestecul de mai sus
7. se pune tava la cuptor la foc potrivit cca 40 min

Se servesc calde! POFTA BUNA!
 
                                                                                                        Mihaela Cazacu

.

10 Februarie 2012

Vizualizari: 13838

Voteaza:

Ciuperci la cuptor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post