Ciuperci gatite taraneste

Ciuperci gatite taraneste Mareste imaginea.

 

500 g ciuperci proaspete, 1 ceapa, sare, piper, 1 ceasca de vin, marar tocat, 1 ceasca ulei


Se curata si se spala ciupercile, se taie felii subtiri si se pun intr-o cratita cu o ceapa tocata si o ceasca de ulei. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic. Peste sosul rezultat se pune o ceasca de vin alb, sare si piper. Cind au scazut bine, se adauga verdeata si se ia cratita de pe foc. Ciupercile se servesc fierbinti, cu mamaliguta.

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 14311

Voteaza:

Ciuperci gatite taraneste 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post