Ciuperci gatite taraneste

Ciuperci gatite taraneste Mareste imaginea.

 

500 g ciuperci proaspete, 1 ceapa, sare, piper, 1 ceasca de vin, marar tocat, 1 ceasca ulei


Se curata si se spala ciupercile, se taie felii subtiri si se pun intr-o cratita cu o ceapa tocata si o ceasca de ulei. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic. Peste sosul rezultat se pune o ceasca de vin alb, sare si piper. Cind au scazut bine, se adauga verdeata si se ia cratita de pe foc. Ciupercile se servesc fierbinti, cu mamaliguta.



09 Februarie 2012

Vizualizari: 13178

Voteaza:

0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post
carte de bucate: 50 de dulciuri fara zahar
    • Fasole batuta Fasole batuta

      Boabele de fasole sunt o importanta sursa de proteine si fibre si ajuta la...

    • Paste cu spanac Paste cu spanac

      Paste cu sos de spanac, o sursa buna de fier in perioada postului. Ofera celor...

    • Varza calita Varza calita

      Varza dulce calita pentru perioada postului. O reteta pe care suntem siguri ca...