Conopida la cuptor

Conopida la cuptor Mareste imaginea.

1 conopida potrivita, 6 cartofi, ulei, 3 linguri pesmet, sare, piper, patrunjel si marar verde


Conopida se desface buchetele si se pune la fiert pentru 15 min. in apa cu sare. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii. Se unge o tava cu ulei si se pun cartofii si conopida in straturi, avind grija ca ultimul strat sa fie de conopida. Intre straturi se pune sare si piper.

Deasupra ultimului strat de conopida se pune pesmetul si verdeata tocata. Se da la cuptor pentru 15 min.


Se serveste atit calda, cit si rece, cu salata.

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 17740

Voteaza:

Conopida la cuptor 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post
    • Salata de primavara Salata de primavara

      2 salate verzi, 2-3 gulii, 3 castraveti, 1 legatura ridichi, 1 ceapa, ulei...

    • Supa de rosii Supa de rosii

      1kg de rosii (sau o cutie de bulion), o ceapa, un ardei, zahar, o legatura...

    • Salata de conopida Salata de conopida

      Se spala bine conopida, se pune la fiert in apa cu sare. Se scurge si se lasa...

    • Orez cu sofran Orez cu sofran

      Orezul cu sofran este savuros daca este pregatit dupa urmatoarea reteta. Merita...

    • Conopida cu ciuperci Conopida cu ciuperci

      Conopida cu ciuperci - o reteta foarte potrivita pentru vremea postului...

    • Fasole batuta Fasole batuta

      Boabele de fasole sunt o importanta sursa de proteine si fibre si ajuta la...