Dovlecei cu usturoi

Dovlecei cu usturoi Mareste imaginea.

Ingrediente: 3 dovlecei, 6 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, 3 linguri ulei de masline, piper, sare.

Mod de preparare: Dup ace dovleceii sunt spalati, se taie rondele. Usturoiul pisat se amesteca cu uleiul de masline. Compozitia de ulei si usturoi se pune intr-o tigaie. Feliile de dovlecel sunt adaugate in tigaie in momentul in care uleiul s-a incins.

Rondelele de dovlecei se scot din tigaie dupa ce s-au rumenit.

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 25000

Voteaza:

Dovlecei cu usturoi 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post
    • Salata de primavara Salata de primavara

      2 salate verzi, 2-3 gulii, 3 castraveti, 1 legatura ridichi, 1 ceapa, ulei...

    • Supa de rosii Supa de rosii

      1kg de rosii (sau o cutie de bulion), o ceapa, un ardei, zahar, o legatura...

    • Salata de conopida Salata de conopida

      Se spala bine conopida, se pune la fiert in apa cu sare. Se scurge si se lasa...

    • Orez cu sofran Orez cu sofran

      Orezul cu sofran este savuros daca este pregatit dupa urmatoarea reteta. Merita...

    • Conopida cu ciuperci Conopida cu ciuperci

      Conopida cu ciuperci - o reteta foarte potrivita pentru vremea postului...

    • Fasole batuta Fasole batuta

      Boabele de fasole sunt o importanta sursa de proteine si fibre si ajuta la...