Ghiveci

Ghiveci Mareste imaginea.

Ingrediente:
1 kg cartofi, 1 kg dovlecei, 1 kg morcovi, 1 kg mazare, 1 vanata, 1 kg rosii, 1 capatana de usturoi, 1 praz, 1 ardei gras, 1 ceasca ulei, 5 cepe mari, 1 legatura de marar si patrunjel, sare, piper, foi de dafin

Instructiuni:
1 ) Curatam si spalam zarzavaturile.
2 ) Ceapa, prazul si ardeiul taiate solzi se calesc in ulei.
3 ) Adaugam in ordine: cartofii, vanata, mazarea, morcovii si dovleceii taiati rondele.
4 ) Punem apa, fara sa se depaseasca nivelul zarzavaturilor.
5 ) Cand sunt bine fierte, adaugam rosiile decojite si date prin razatoare, usturoiul tocat marunt, sarea, piperul si cateva foi de dafin.


6 ) Mai lasam pe foc 10 minute.
7 ) Dupa ce se indeparteaza de pe foc, adaugam verdeata taiata marunt.

 

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 7231

Voteaza:

Ghiveci 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post