Linte cu legume

Linte cu legume Mareste imaginea.

Ingrediente:

1/2 kg de linte,

2 cepe,

1 morcov,

1 pastarnac,

1 radacina patrunjel,

150 ml suc de rosii,

1 foaie de dafin,

sare, boia, verdeata.

 

Lasi lintea in apa rece cateva ore sa se inmoaie, apoi o pui la fiert in apa rece. Cureti morcovul, patrunjelul si pastarnacul, le speli si le tai fideluta. Le calesti impreuna cu ceapa tocata in ulei si putina apa (din considerente dietetice).


Adaugi sucul de rosii si lasi sa fiarba la foc mic 1/2 ora. La sfarsit adaugi boia dupa gust. Cand lintea este fiarta, o scurgi si o pui in sosul de legume. Pui foaia de dafin, sare dupa gust, stingi focul si pui verdeata tocata.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 8230

Voteaza:

Linte cu legume 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post