Mincarica de dovlecei

Mincarica de dovlecei Mareste imaginea.

 

2-3 dovlecei, 2 rosii, 2 cepe, 2 ardei, 1 cana ulei, cimbru, patrunjel verde, sare, piper, boia dulce de ardei

Se taie ceapa si ardeii marunt, se calesc in ulei pina cind ceapa devine sticloasa. Se trage cratita de pe foc si se pune boia. Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare, apoi se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Dovleceii se pun peste ceapa si ardei. Rosiile se decojesc si se taie cubulete, se pun peste dovlecei, se pune apa cit sa le acopere si se pun pe foc.

Se adauga un buchetel de cimbru. Este gata cind dovleceii au fiert si sosul a scazut. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se scoate cimbrul si se pune patrunjelul tocat.

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 8250

Voteaza:

Mincarica de dovlecei 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post
    • Salata de primavara Salata de primavara

      2 salate verzi, 2-3 gulii, 3 castraveti, 1 legatura ridichi, 1 ceapa, ulei...

    • Supa de rosii Supa de rosii

      1kg de rosii (sau o cutie de bulion), o ceapa, un ardei, zahar, o legatura...

    • Salata de conopida Salata de conopida

      Se spala bine conopida, se pune la fiert in apa cu sare. Se scurge si se lasa...

    • Orez cu sofran Orez cu sofran

      Orezul cu sofran este savuros daca este pregatit dupa urmatoarea reteta. Merita...

    • Conopida cu ciuperci Conopida cu ciuperci

      Conopida cu ciuperci - o reteta foarte potrivita pentru vremea postului...

    • Fasole batuta Fasole batuta

      Boabele de fasole sunt o importanta sursa de proteine si fibre si ajuta la...