Mincarica de dovlecei

Mincarica de dovlecei Mareste imaginea.

 

2-3 dovlecei, 2 rosii, 2 cepe, 2 ardei, 1 cana ulei, cimbru, patrunjel verde, sare, piper, boia dulce de ardei

Se taie ceapa si ardeii marunt, se calesc in ulei pina cind ceapa devine sticloasa. Se trage cratita de pe foc si se pune boia. Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare, apoi se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Dovleceii se pun peste ceapa si ardei. Rosiile se decojesc si se taie cubulete, se pun peste dovlecei, se pune apa cit sa le acopere si se pun pe foc.

Se adauga un buchetel de cimbru. Este gata cind dovleceii au fiert si sosul a scazut. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se scoate cimbrul si se pune patrunjelul tocat.

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 8385

Voteaza:

Mincarica de dovlecei 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post