Paine integrala de grau

Paine integrala de grau Mareste imaginea.

Paine integrala de grau
 
Ingrediente: 1 kg faina integrala, 25 g drojdie, 1 praf sare, 2 lingurite miere, 500 ml apa calduta.

Mod de preparare:

Intr-un lighean mare se pune faina. Separat, drojdia se amesteca cu mierea pana la completa dizolvare si se adauga apa calduta. Se framanta un aluat de consistnta potrivita care se pune la crescut intr-un loc cald. Aluatul se imparte in 2 parti egale, se ruleaza si se aseaza in tavi de cozonac, in care s-a pus hartie pt copt.
Se lasa sa se odihneasca 30 min dupa care se introduc tavile la cuptorul incalzit in prealabil. Painea se coace la foc domol, 40 - 45 min. 
.

10 Februarie 2012

Vizualizari: 10821

Voteaza:

Paine integrala de grau 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post