Papricas de ciuperci

Papricas de ciuperci Mareste imaginea.

Ingrediente pentru papricas: 500 g ciuperci, 3 catei usturoi, 3 linguri faina, 1 ceapa, 50 ml vin, boia, 2 rosii, 50 g ulei, sare.

Mod de preparare: Calim ciupercile in putin ulei, apoi adaugam apa, usturoiul pisat, rosiile decojite si le lasam sa fiarba la foc mic, vreme de 10 minute. Adaugam ceapa data prin razatoare si calita separat. Peste ceapa presaram boia si sare dupa gust. Sosul de ceapa cu boia se adauga peste ciuperci.



In alt vas, calim faina in ulei pana se rumeneste. O stingem cu putina zeama din vasul in care se afla ciupercile. Amestecam bine si lasam la fiert compozitia pana sosul se ingroasa. Apoi il punem peste ciuperci. Adaugam vinul si amestecam pana se omogenizeaza.

 

.

12 Februarie 2012

Vizualizari: 17630

Voteaza:

Papricas de ciuperci 5.00 / 5 din 1 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Iuliana CioacaPostat la 2013-01-03 09:19

    Recomand reteta (eu nu am calit faina, iar ceapa am taiat-o normal)! Mancarica merge foarte bine impreuna cu mamaliguta sau cu o felie de paine integrala.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post