Pilaf cu ciuperci

Pilaf cu ciuperci Mareste imaginea.

Ingrediente:
1 cana orez, 3 cani de apa, 300 g ciuperci, 1 ceapa, 3 linguri ulei, 1 lingura vegeta, sare.

Instructiuni:
1 ) Curatam si spalam bine ciupercile.
2 ) Calim putin ceapa taiata marunt, adaugam ciupercile, apoi orezul spalat si scurs.
3 ) Turnam apa, sarea si vegeta.
4 ) Dupa ce a dat cateva clocote, acoperim vasul, il bagam in cuptor la un foc potrivit aproximativ 20 min.

Se serveste de regula cald. Langa el putem pregati o salata cu legume de sezon.

 

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 15238

Voteaza:

Pilaf cu ciuperci 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post