Spaghetti cu sos de rosii

Spaghetti cu sos de rosii Mareste imaginea.

Ingrediente: o punga de spaghetti, 100 ml ulei, 2 cepe, 1 kg rosii sau 6 linguri pasta de tomate, 1 lingura zahar, busuioc, cimbru, piper, foi dafin.

Mod de preparare: Se fierb pastele in apa clocotita cu sare. Se strecoara si se clatesc cu apa rece si apoi se amesteca cu ulei.

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in tigaie; se adauga sosul de rosii, condimentele, se adauga apa, daca e necesar, si se gatesc impreuna, pana sunt fierte. Se amesteca cu pastele si se pun la cuptor cateva minute.

Se servesc fierbinti.
 

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 26339

Voteaza:

Spaghetti cu sos de rosii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post